Objavljeno v: Gradbeni vestnik - 6-8 - 1997

SANACIJA OBJEKTOV V MOSKVI - Kompleks Trehprudnih pereulok 7-9

UDK: 69.059.25

POVZETE
V članku je opisana sanacija starih objektov in novogradnja v centru Moskve. Kompleks je dobil nagrado mesta Moskve kot najboljša restavracija oz. rekonstrukcija v letu 1996. Skupna površina kompleksa presega 1 2.000 m2 Delaje izvajal SCT International, projekte pa SCT Projekt VZ.

V članku je opisana sanacija starih objektov in novogradnja v centru Moskve. Kompleks je dobil nagrado mesta Moskve kot najboljša restavracija oz. rekonstrukcija v letu 1996. Skupna površina kompleksa presega 12.000 m2 Dela je izvajal SCT International, projekte pa SCT Projekt VZ.

Renovation of Buildings in Moscow - Complex Trehprudnih pereulok 7-9

POVZETE

This article describes the process of renovating old buildings and one new construction in the centre of Moscow. The complex received the City of Moscow Award as best restoration/reconstruction project in 1996. The total area of the complex exceeds 12,000 square metres. SCT International carried out the work; SCT Projekt visoke zgradbe designed the project.