Pripravljalni seminarji za strokovne izpite za gradbeno stroko

A. PRIPRAVLJALNI SEMINARJI:

Pripravljalne seminarje organizira Zveza društev gradbenih inženirjev in tehnikov Slovenije (ZDGITS), Karlovška c. 3, 1000 Ljubljana;

Telefon: (01) 52-40-200;
Fax: (01) 52-40-199;
e-naslov: gradb.zveza@siol.net; gradbeni.vestnik@siol.net

Uradne ure pri ZDGITS:

od ponedeljka do četrtka od 09.00 do 14.00 ure; v petek NI URADNIH UR za stranke!!!

Seminar vključuje izpitne programe za:

1. odgovorno projektiranje (osnovni in dopolnilni strok. izpit)
  2. odgovorno vodenje del (osnovni in dopolnilni strok. izpit)
  3. odgovorno vodenje posameznih del
  4. Investicijski procesi in vodenje projektov (za dopolnilni strokovni izpit). Predavanje se odvija v okviru rednih seminarjev.
  5. Posamezna predavanja (v okviru rednih seminarjev)

(Vsi posamezni programi so dostopni na spletni strani IZS - MSG: www.izs.si , v rubriki »Strokovni izpiti«)

Cena za udeležbo na seminarju po izpitnih programih 1.,2. in 3. točke znaša 623,22 EUR z DDV, pod 4. točko in 5. točko pa 89,10 EUR z DDV. Cena vključuje tudi seminarsko gradivo.

Kotizacijo za seminar je potrebno nakazati ob prijavi na poslovni račun ZDGITS: SI56 0201 7001 5398 955. Prijavo je potrebno poslati organizatorju (ZDGITS) najmanj 14 dni pred pričetkom seminarja.

Vabilo na seminar z urnikom predavanj in vsemi dodatnimi navodili prejme vsak udeleženec po pošti teden dni pred pričetkom seminarja.

Seminar ni obvezen, zato je izvedba seminarja odvisna od števila prijav (najmanj 25).

B. STROKOVNI IZPITI

potekajo pri Inženirski zbornici Slovenije (IZS), Jarška 10-B, 1000 Ljubljana. Informacije o strokovnih izpitih in izpitnih programih je mogoče dobiti na spletni strani IZS: www.izs.si in po telefonu (01) 547-33-15 ob uradnih urah (ponedeljek, sreda, četrtek, petek: od 08.00 do 12.00 ure; v torek od 12.00 do 16.00 ure).